کد مطلب: 30181 تعداد بازدید: ۸۰

مراسم احیای دومین شب قدر ماه مبارک رمضان در حوزه علمیه زینبیه با سخنرانی امام جمعه محترم حجت الاسلام حسینی میرامینی

چهارشنبه ۵ خرداد ۱۴۰۰
همزمان با شب شهادت امیرالمومنین(ع) مراسم احیای دومین شب قدر ماه مبارک رمضان در حوزه علمیه زینبیه با سخنرانی امام جمعه محترم حجت الاسلام حسینی میرامینی و مداح مادح اهل بیت (علیه السلام) حاج روح الله نوروزی برگزار شد.


همزمان با شب شهادت امیرالمومنین(ع) مراسم احیای دومین شب قدر ماه مبارک رمضان در حوزه علمیه زینبیه با سخنرانی امام جمعه محترم حجت الاسلام حسینی میرامینی و مداح مادح اهل بیت (علیه السلام) حاج روح الله نوروزی برگزار شد.

قرائت قرآن کریم، مرثیه خوانی، سخنرانی، مداحی و مراسم قرآن به سر از جمله برنامه‌های این شب بود که با حضور اساتید و طلاب و خانواده های طلاب با رعایت دستورالعمل های مقابله با کرونا در حیاط حوزه علمیه زینبیه برگزار شد.

این مراسم از ساعت 20 شب تا 1 بامداد بود و حاضران پس از اقامه نماز جماعت به امامت امام جمعه محترم ، افطار را میهمان حوزه علمیه بودند.

حجت الاسلام حسینی میرامینی با آرزوي قبولي طاعات و عبادات ،ايام سوگواري و شهادت جانسوز مولاي متقيان حضرت علي (عليه السلام) را تسليت عرض نمودند .

وی در ابتدا با توضیح تفاوت شرک جلی و شرک خفی گفتند : شرک مشرکین، شرک جلی بوده است. بدین معنا که هم اندیشه آنها باطل بود و هم در عمل هم به بت پرستی مشغول بودند. اما شرک خفی خطرناک تر از شرک جلی است . بدین معنا که انسان در اندیشه خودش تفکر توحیدی داشته باشد، اما در مرحله عمل خلاف اندیشه خودش عمل کند.

برخی اوقات شرک انسان خفی است یعنی آنقدر که روی خودش حساب می کند روی خدا حساب نمی کند . مثلا که می گوید ما تلاش می کنیم کارمان را انجام می دهیم خدا هم کمی کمک کند.

در اکثر جنگ های صدر اسلام زمانی که مسلمانان در اکثریت بودند شکست خوردند. وقتی در اقلیت بودند یاوری جز خدا برای خود نمی دانستند. اما وقتی جمعیت زیاد می شد به خودشان مغرور می شدند. بعضی ها گویا می خواهند با خدا از موضع برابر مذاکره کنند.

ایشان در ادامه گفتند : بر اساس آیات و روایات قرآن در برخی از انسان‌های مؤمن نوعی شرک خفی وجود دارد که اگر چه این شرک خفی خود گمراهی نیست، اما نهایت و نتیجه آن چیزی جز گمراهی نخواهد بود. شرک خفی همان توسل انسان به غیر خداست که به روش های مختلف در میان مسلمانان و مومنان رواج دارد.

ایشان اظهار کردند : کم‌ترین شرک این است که انسان کمی از ظلم را دوست بدارد و از آن راضی باشد و یا کمی از عدل را دشمن بدارد. آیا دین چیزی جز دوست داشتن و دشمن داشتن برای خداست؟ خداوند می‌فرماید: بگو اگر خدا را دوست می‌دارید مرا (دستورهای مرا) پیروی کنید تا خداوند شما را دوست بدارد.

وی خاطرنشان کرد: اهل گناه با توبه به درگاه حق، بر اساس وعده های الهی شاهد خواهند بود که نه تنها گناهانشان محو می شود در بعضی جاها حتی گناهان به حسنات تبدیل خواهد شد.

در پایان شب به مناسبت شهادت مولاي متقيان علي(ع) حضار، در رثاي امام خود ماتم گرفتند و به ياد آن مظلوم روزگار سوگواري كردند.