کد مطلب: 102262 تعداد بازدید: ۱۶۶

دومین نشست توجیهی، مشاوره ای طرح روشن برای طلاب مبلغ، معلم یار با حضور سرگروه طرح جهادي روشن سرکار خانم ثباتی

در تاریخ۱۳۹۹/۱۰/۲۷در سالن همایش حوزه علمیه زینبیه(س)، دومین نشست توجیهی، مشاوره ای طرح روشن برای طلاب مبلغ، معلم یار با حضور سرگروه طرح جهادي روشن سرکار خانم ثباتی برگزار گردید.

دوشنبه ۲۹ دى ۱۳۹۹ ساعت ۱۴:۵۵:۵۳
حوزه علمیه زینبیه(س) شهرستان آبیک با همکاری اداره آموزش و پرورش شهرستان در راستای تقویت دانش آموزانی که در ایام کرونا و حضوری نبودن تدریس به دلیل عدم امکانات آموزشی(گوشی،تبلت) و کم سوادي یا بی سوادی والدین دچار افت تحصیلی شدند؛ با همکاری و همیاری طلاب خواهر جهادی طرح روشن را با هدف تقویت پایه آموزشی دانش آموزان شهرستان پایه ریزی کردند

حوزه علمیه زینبیه(س) شهرستان آبیک با همکاری اداره آموزش و پرورش شهرستان در راستای تقویت دانش آموزانی که در ایام کرونا و حضوری نبودن تدریس به دلیل عدم امکانات آموزشی(گوشی،تبلت) و کم سوادي یا بی سوادی والدین دچار افت تحصیلی شدند؛ با همکاری و همیاری طلاب خواهر جهادی طرح روشن را با هدف تقویت پایه آموزشی دانش آموزان شهرستان پایه ریزی کردند.

در تاریخ۱۳۹۹/۱۰/۲۷در سالن همایش حوزه علمیه زینبیه(س)، دومین نشست توجیهی، مشاوره ای طرح روشن برای طلاب مبلغ، معلم یار با حضور سرگروه طرح جهادي روشن سرکار خانم ثباتی برگزار گردید.

سرگروه اجرایی طرح روشن ضمن سلام و عرض تسلیت به مناسبت ایام شهادت دخت نبی اکرم(ص) حضرت زهرا(س) به بیان چند نکته توجیهی و مشاوره ای پرداختند که به اختصار می آوریم.

 ایشان تصریح کردند که، معلم یاران باید با عضویت در سامانه آموزشی شاد ضمن آشنایی با روش تدریس معلم پایه مربوطه از محدوده درسی  و تکالیف ارائه شده برای دانش آموزان پایه آگاه و یاری گر باشند.

وي تاکید داشتند که معلم یار با شکیل گروه متشکل از معلم پایه و دانش آموزان خود از فعالیت های خود با دانش آموزان در گروه قرار داده تا معلم بر روند فعالیت معلم یار ناظر باشد.

 

سرکار خانم ثباتی در بیان نکات آموزشی اظهار داشتنند، در مرحله آموژش باید سه مرحله را مد نظر داشته باشید

۱/مرحله مجسم:یعنی دانش آموز ما را می بیند مانند کتاب.

۲/نیمه مجسم:مانند استفاده از ابزار آموزشی مثل تخته،چینه،خط چین...

۳/انتزاعی:مرحله تفکر است.

ایشان تاکید داشتند که در روند آموزش نباید عجله کرد بلکه با صبور و با دقت مرحله آموزش را آغاز کرده و ادامه دهید.

خانم ثباتی گفت:برای دانش آموزانی که به دلیل ضعف اطلاعاتی و علمی کم اعتماد به نفس پایینی دارند از روش تشویقی ژتون میتوان استفاده کرد و حتی می توان مفاهیم ارزشی مثل:مراقبت کردن،صبوربودن، تلاشگر بودن را در قالب این تشویق آموزش داد.

روش دیگر بالا بردن توانایی و اعتماد به نفس دانش آموزان قصه گویی است که به قوت حافظه موقت و دایمی نیز کمک می کند.